ELLAS FOTOALBUM

Trewelyn Graziella "ELLA"

Född 2003-05-20

Egenskaper: busig, lekfull, fräck, otroligt kelsjuk och full av energi

Favoritsyssla: leka med bästisen Cindy (en rottis/rhodesian-korsning) och att springa!

Ella har blivit mamma till sju småttingar den 1 oktober-06! Läs mer här!

Ella BEST IN SHOW i Finland 20/8-05 Läs mer här!

Till Ellas Fotoalbum

När vi fick Ella kändes det först som om hon var betalningen för våra synder. Vilket monster hon var som valp!!!

Ella gjorde allt man inte fick göra som valp t ex äta på möbler, tugga sönder kuddar och täcken, putta ner glas och tallrikar på golvet eller slicka i sig innehållet i sockerskålen osv... Ett par turer till veterinären har det blivit. Ella trodde att synål och tråd skulle smaka gott. Det tog veterinären två timmar att få upp den. Tur i oturen var att vi slapp operation. Det var en väldig tur för Ella att hon var så söt som hon var, annars hade vi nog ringt uppfödaren och sagt att vi inte orkar mer!!!

Nu har Ella vuxit upp och blivit en underbar och trevlig hund. Hon är en riktig stjärna som älskar att vara i centrum. Aktiv och lekfull och samtidigt otroligt kelsjuk och gosig. Hon älskar att springa. Släpper man henne lös så springer hon som om hon fått eld i rumpan, fast hon håller sig på lagom avstånd, springer aldrig för långt bort, det är så läskigt när man inte ser var husse och matte är någonstans...

Ella är en listig hund. Hon klurar ut problem hur lätt som helst. Hur man öppnar grindar och dörrar kom hon på tidigt. Vi har fått sätta barnsäkert lås på grinden, det var det enda hon inte klarade att få upp!